De énige Nederlandse makelaar in Wallonië | +32 (0)4 383 56 59 / +32 (0)4 246 53 04|

rue de Liotte 4, 4170 COMBLAIN AU PONT € 49.000

rue de Liotte 4, 4170 COMBLAIN AU PONT

€ 49.000

In het kort:
Bouwgrond à 54€/m² met stenen paardenbox en zicht op de Amblève. Volledig in landelijke bouwzone. Nutsvoorz. aan de straat. Geschikt voor de bouw van een vrijstaand woonhuis. Naastgelegen perceel (1.897 m²) bijkopen kan ook. Landmeetkosten voor de koper. Opp perc: 909 m² Ga voor meer informatie naar onze website www.blim.be.


Het Ourthe-dorpje Comblain-au-Pont biedt veel variatie: de nodige winkels, goede restaurants, leuke terrassen, uitgezette wandeltochten door natuurgebieden en de vleermuisgrotten. Comblain-au-Pont ligt bovendien aan de tweesprong van de rivieren de Ourthe en de Amblève. Hier bouwen bevers hun burchten en scheren ijsvogels laag over het water. De rue de Liotte ligt aan de rechteroever van het dorp, over de brug richting Pont de Scay en Aywaille, voorbij spoorwegovergang direct links.

Mooi stuk bouwgrond met een stenen landgebouwtje. De grond ligt lager ten opzichte van de straat en op loopafstand van de tweestroom van de Ourthe en de Amblève en de groegebieden daarrond. Hier bouwt u een heerlijk vrijstaand woonhuis, zonder haast, want er is geen directe bouwverplichting.  
Deze regio is graag bezocht door ruiters en buitensportliefhebbers. Scholen organiseren hier graag kampen. Met uw bouwproject inspelen op die doelgroepen is natuurlijk ook een idee.  

Goede ligging : op loopafstand van de warme bakker en het treinstationnetje van Rivage met rechtstreeks verbinding naar het TGV station Guillemins en de universiteitsstad Luik. Met de auto bent u binnen 10 minuten in het winkelstadje Aywaille, van waaruit goede aansluiting met de snelwegen.
De RAVèl, het vlakke wandel- en fietspad langs de Ourthe, verbindt Comblain met Tilff/Luik en de andere kant op met Hamoir.  

BIJZONDERHEDEN
Het totale perceel meet 2.823 m² en is ook in zijn geheel te koop.
Alle grond ligt volledig in de landelijke bouwzone.
Dit aanbod betreft het linker-gedeelte van 909 m², zijnde lot 4, zoals het in 1969 werd verkaveld.
Die verkavelingsvergunning is intussen verlopen. Wenst u dit deel te kopen (en niet het geheel) dan zal er een nieuw meetplan van dit stuk moeten worden gemaakt. Bijkomend aan de koopsom van de grond betaalt u de kosten van het meetplan.
Uw plannen bespreekt u met uw architect die het bouwdossier indient bij de gemeente, teneinde de benodigde vergunningen te verkrijgen.

Voor Nederlandstaligen is het handig te weten dat er in deze regio een aantal tweetalige architecten actief zijn die u kunnen bijstaan in uw eigen taal en tegelijkertijd goed bekend zijn met de hier geldende bouwvoorschriften.rue de Liotte 4
COMBLAIN AU PONT 4170
Referentie ID: 673/3003
Type vastgoed: Bouwgrond
Oppervlakte perceel m2
909
Perceel opp.
0ha 9a 9ca
Kadastraal inkomsten
€ 31

Diverse ruimten

rue de Liotte 4
COMBLAIN AU PONT 4170
Referentie ID: 673/3003
Type vastgoed: Bouwgrond

Vul het onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag bekijken en u zo snel mogelijk een antwoord terug geven. Vermeld zoveel mogelijk over u vraag.

 
rue de Liotte 4
COMBLAIN AU PONT 4170
Referentie ID: 673/3003
Type vastgoed: Bouwgrond

Als u deze woning wilt delen, vul dit formulier dan in. Wil u dit naar meerdere personen sturen, vul dan de e-mail adressen in, gescheiden door een komma in het 'Vrienden E-mail' veld.

 
rue de Liotte 4
COMBLAIN AU PONT 4170
Referentie ID: 673/3003
Type vastgoed: Bouwgrond
© Blim.be, realisatie door: Inconel B.V.