De énige Nederlandse makelaar in Wallonië | +32 (0)4 383 56 59 / +32 (0)4 246 53 04|

SOY, rue de l'Isbelle, lot 4, 6997 SOY € 59.000

SOY, rue de l'Isbelle, lot 4, 6997 SOY

€ 59.000

Verkocht
In het kort:
Bouwgrond met aangrenzend weiland aan een beekje. Lot 4 van verkaveling van 7. Vrij uitzicht. Landelijk gehucht Soy, gemeente Erezée. Geschikt voor de bouw van een half vrijstaande woning met garage of carport. Geen directe bouwverplichting. Totaal opp. perc. : 1.311 m²


Het land van "Ourthe & Aisne" beslaat vijf landelijke gemeentes, waaronder Erezée en haar deelgehuchtje Soy. Het fenomenaal mooie landschap van deze regio, dat gevormd is door de rivieren de Ourthe en de Aisne, is een lust voor buitensporters en natuurliefhebbers. Erezée en de nabije plaatsen Barvaux, Durbuy en Manhay bieden faciliteiten voor jong en oud : een 18-holes golfresort, alle soorten winkeltjes, gastronomie, cultuur en geschiedenis.

Mooi bouwperceel in een kleine verkaveling van 7 loten en achtergelegen stuk landbouwgrond dat grenst aan een beekje. Mooi uitzicht. Rustig gelegen aan de rand van het  gehuchtje Mélines (Soy-Erézee). Zowel geschikt als belegging als voor de bouw van een half vrijstaand woonhuis.
  
BIJZONDERHEDEN
De verkaveling ligt in woongebied met landelijk karakter. Aansluitingen water en elektriciteit ter plaatse.  
Lot 4 heeft een straatlengte van 23 meter, een oppervlakte van 996 m² en is geschikt voor de bouw van een geschakelde, half vrijstaande, woning met carport of garage, binnen een bebouwbaar oppervlak van 16 x 9 meter.
Omdat een deel van de verkaveling al bebouwd is, is dit lot vrij van directe bouwverplichting.
Het aangrenzende weiland erachter is 315 m² groot en ligt in landbouwzone.  

Voor de bouw zijn de keuze van aannemer en architect vrij.
Voor Nederlandstaligen is het handig te weten dat er in de regio een aantal tweetalige architecten werkzaam zijn, die u in eigen taal kunnen bijstaan in het vormgeven van uw plannen en die tevens goed bekend zijn met de stedenbouwvoorschriften van deze verkaveling en met die van de gemeente Erezée in het algemeen.  

Een ruim bouwperceel met daaraan ook nog een fijn stuk grond, wat ideaal is voor het houden van kippen of schaapjes aan huis. Een grondstuk dus van totaal 1.311 m² en dat alles in een heerlijk rustige, landelijke setting.SOY, rue de l'Isbelle, lot 4
SOY 6997
Status:Verkocht
Referentie ID: 673/3086
Type vastgoed: Bouwgrond
Oppervlakte perceel m2
1.311
Perceel opp.
0ha 13a 11ca

Diverse ruimten

SOY, rue de l'Isbelle, lot 4
SOY 6997
Status:Verkocht
Referentie ID: 673/3086
Type vastgoed: Bouwgrond

Vul het onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag bekijken en u zo snel mogelijk een antwoord terug geven. Vermeld zoveel mogelijk over u vraag.

 
SOY, rue de l'Isbelle, lot 4
SOY 6997
Status:Verkocht
Referentie ID: 673/3086
Type vastgoed: Bouwgrond

Als u deze woning wilt delen, vul dit formulier dan in. Wil u dit naar meerdere personen sturen, vul dan de e-mail adressen in, gescheiden door een komma in het 'Vrienden E-mail' veld.

 
SOY, rue de l'Isbelle, lot 4
SOY 6997
Status:Verkocht
Referentie ID: 673/3086
Type vastgoed: Bouwgrond

Recent bekeken

© Blim.be, realisatie door: Inconel B.V.