De énige Nederlandse makelaar in Wallonië | +32 (0)4 383 56 59 / +32 (0)4 246 53 04|

Saint-Antoine 14, 6960 MANHAY € 59.500

Saint-Antoine 14, 6960 MANHAY

€ 59.500

Verkocht
In het kort:
Blokhut midden in de bossen. Dit is een stek voor avonturiers en rustzoekers. Het Canadian-cabin-gevoel ervaart u hier in al haar eenvoud. Er is leidingwater, een houtkachel en een gaskookplaat. Elektriciteit is er niet, maar dat lost u op met een aggregaat. Een deel van het perceel ligt in de bouwzone. Opp perc : 2.131 m².


De uitgestrekte gemeente Manhay ligt in het bosrijke noorden van de provincie Luxemburg, in de Hoge Ardennen. De gemeente telt een vijftiental dorpen en dorpjes, waaronder het plaatsje Saint-Antoine, waar het rustig toeven is en zeer gezond bovendien te midden van al het zuurstofrijke groen.
Saint-Antoine ligt aan een oneindig netwerk van wandel- en fietspaden dwars door het gevarieerde landschap van eindeloze bossen, glooiende akkers, bronnen, beken, panoramische hoogten en  schitterende valleien.

Deze blokhut (7.00 x 3.50) ligt ver van de straat af, midden tussen loof- en dennengroen. Een brede, lange bosweg over eigen grond komt uit voor het huisje.
Hier regeert rust in al haar eenvoud.

Binnen stookt u het houtkacheltje en kookt u uw potje op de gasplaat van het mini-keukentje.  
Er is geen elektriciteit en geen wc, maar verrassend genoeg wel leidingwater.  
Wilt u voor het slapen gaan nog even wegkruipen met een goed boek, installeert u gewoon een fluisteraggregaat in de tuin.  
Kinderen vinden het natuurlijk reuze spannend als u een tent voor ze opslaat.
Hoe rijk kan het leven zijn ?
Gezeten op het terras voor de deur, geniet u van een lekker glas wijn terwijl een boutje wild zwijn op de barbecue gaart en de kinderen nog even ravotten in het schijnsel van de ondergaande zon.

BIJZONDERHEDEN
Voor de bouw van de blokhut, die in het bosgebied staat, is vergunning afgegeven in 1967.
Vanwege die bijzondere status mag u het huisje wel verfraaien, maar u mag het niet afbreken om er een nieuw huisje voor in de plaats te zetten.
Wassen en tandenpoetsen kan binnen aan de wasbak.
De huidige wc bestaat uit een bril op 2 houten stagen in de buitenlucht; het plaatsen van een hygolet is dus geen overbodige luxe.  
U mag het huisje alle dagen van het jaar bewonen, maar domiciliëring in hoofdverblijf is niet toegestaan; de blokhut ligt immers in bosgebied en staat gekadastreerd als vakantieverblijf.

De entree van het perceel ligt voor ca. 600 m² in de landelijke bouwzone. U zou daar eventueel een huisje kunnen bijbouwen van 9m x 9m. Elektriciteit kan worden aangelegd; het plaatsen van een meter kost ca. € 1.200. Uw bouwplannen legt u voor aan de ambtenaar van stedenbouw, teneinde de benodigde vergunning te verkrijgen.Saint-Antoine 14
MANHAY 6960
Status:Verkocht
Referentie ID: 673/3381
Type vastgoed: Chalet
Slaapkamers
1
Oppervlakte perceel m2
2.131
Perceel opp.
0ha 21a 31ca
Verwarming
Houtkachels
Kadastraal inkomsten
€ 84
Bestemming
Tweede residentie
Beglazing
Enkele beglazing hout
Keuken uitvoering
Keuken zonder apparatuur

Diverse ruimten

Saint-Antoine 14
MANHAY 6960
Status:Verkocht
Referentie ID: 673/3381
Type vastgoed: Chalet

Vul het onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag bekijken en u zo snel mogelijk een antwoord terug geven. Vermeld zoveel mogelijk over u vraag.

 
Saint-Antoine 14
MANHAY 6960
Status:Verkocht
Referentie ID: 673/3381
Type vastgoed: Chalet

Als u deze woning wilt delen, vul dit formulier dan in. Wil u dit naar meerdere personen sturen, vul dan de e-mail adressen in, gescheiden door een komma in het 'Vrienden E-mail' veld.

 
Saint-Antoine 14
MANHAY 6960
Status:Verkocht
Referentie ID: 673/3381
Type vastgoed: Chalet

Recent bekeken

© Blim.be, realisatie door: Inconel B.V.