De énige Nederlandse makelaar in Wallonië | +32 (0)4 383 56 59 / +32 (0)4 246 53 04|

Gastenboek

Reviews, testimonials, onze klanten aan het woord.

Uw mening over onze dienstverlening doet er toe !

Wilt u ook een bericht achterlaten, dat kan. Mail uw beoordeling graag naar dit adres

Familie Buyssens-Herssens

13/09/2018

Beste medewerkers van Blim,

Bij deze onze hartelijke dank voor de vlotte,aangename en efficiënte samenwerking bij de aankoop van onze woning in Tavigny, 

alsook voor de mooie attentie bij het tekenen van de aankoopakte.

Vriendelijke groeten uit Gent,

Familie Buyssens-Herssens

Patrick Lecerf et Emeline Wynants

04/09/2018

Madame, Monsieur,
Cher Sponsor,

Suite au beau succès de notre cinquième édition du Festival Sport Nature de Hamoir, nous tenons vivement à vous remercier pour votre soutien en tant que sponsor. Grâce à celui-ci, nous avons pu mener à bien ce projet et faire de ce week-end une belle fête du sport nature qui a réjoui les nombreux participants et accompagnants.

Ce rendez-vous sportif estival s’est déroulé dans une ambiance professionnelle et conviviale. Les participants ont d’ailleurs loué la qualité de notre organisation.

Espérant pouvoir encore compter sur votre soutien en 2019, nous vous prions d’accepter une nouvelle fois nos plus vifs remerciements et nos salutations les plus distinguées.

Pour l’Office du Tourisme,
Pour P. LECERF, Président

Emeline Wynants

Office du Tourisme
Place Del Cour 1
4180 HAMOIR

Didier et Sylvie Godfraind-Simonis

23/08/2018

Bonjour,

Nous voulions vous remercier  pour votre merveilleux bouquet de fleurs, ça nous touche énormément .

Merci beaucoup.

M et M. Godfraind- Simonis

Cecile Swennen

21/08/2018

Bonjour,

Mme Swennen a téléphoné pour nous remercier pour notre professionnalisme et le bouquet de fleurs.
Elle remercie toute l’équipe et elle nous recommandera auprès de son entourage :-)

Joanna

Annemarie Rima

14/08/2018

Hoi Sjef en Eveline,

De overdracht is prima gegaan. Alle papieren waren gelukkig in orde. Nu een beetje katterig, het was toch een emotionele dag voor mij gisteren. Heel erg bedankt voor jullie werk voor de verkoop van CCR en succes met BLIM.BE. En natuurlijk ook voor de bloemen die we gisteren kregen.

Lieve groetjes,
Annemarie

André Van der Steeg

19/06/2018

Sjef, Eveline, 

Ik wil jullie beide nog graag hartelijk bedanken voor de super snelle verkoop van ons chalet en de hele fijne  samenwerking ! Ook heel erg bedankt voor de prachtige bos bloemen die we kregen bij de notaris na de overdracht. Ongeloofelijk hoe snel en goed alles verlopen is, en het was fijn om te zien hoe gelukkig de nieuwe eigenaren met het chalet zijn. Het huis is in goede handen, en ik hoop dat ze er met heel veel geluk en gezondheid nog lang van mogen genieten !

Vriendelijke Groeten

Andre 

M. et Mme Escajadillo

08/06/2018

Merci beaucoup pour les fleurs.
Et pour tout le chemin parcouru à vos côtés
Cordialement
M et Mme Escajadillo

David Martens

18/06/2018

Beste Eveline, 

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en het vlotte verloop in het dossier.
Doe de groeten aan mijn collega Sjef Wanders!

Mvg,

David Martens

Famille Labay

15/06/2018

chère Madame,

au nom de toute la famille LABAY (càd les quatre Dames), je vous présente nos plus vifs remerciements pour la très charmante attention que vous avez eue à notre égard en nous offrant des fleurs en ce jour de vente du 60 quai du Vignoble.
Ce geste nous va droit au coeur et le bouquet égaiera nos journée pour un certain temps encore.

Très belle journée à vous et au plaisir, Pascale Labay

Philippe Béguin

14/06/2018

Bonjour à tous,

Je souhaite, au nom de BFL-Construct, vous remercier très sincèrement pour les efforts fournis dans les derniers jours afin de finaliser l’acte de vente de la maison à Comblain-au-Pont.
Nous sommes contents d’avoir pu acquérir cette propriété hier. Nous voilà devant un beau projet de réhabilitation et de construction d’appartements.
Merci, Monsieur & Madame Wanders, pour votre service et pour votre délicate attention que le notaire m’a remise hier. Votre bouquet de fleurs a fait plaisir à … mon épouse !

A très bientôt. Bonne journée.
Bien cordialement,

Philippe Béguin

Bill Matray

11/05/2018

Mevrouw Eveline Belderbos,

Hartelijk dank voor de mooie bos bloemen en de verkoop van nummer 217, Domaine Long Pré, alles is in orde.

Met vriendelijke groeten,

B.Matray, Almere.

Eddy & Julie Degeest-Wouters

10/04/2018

Un tout grand merci pour vos services et aussi pour les fleurs reçues chez le notaire. 
Un geste qui fait toujours plaisir :-)
Bonne continuation et belle journée à vous. 

Eddy & Julie Degeest-Wouters

Philippe Burette

02/04/2018

J’en profite pour vous remercier. Le professionnalisme et le dévouement de toute votre équipe m’ont impressionné.
Bravo et merci encore.

Philippe Burette

Thierry Mirguet & Ingrid Lambotte

09/03/2018

Bonjour,
Ma compagne et moi tenions à vous remercier pour votre attention et vous disons merci pour votre accompagnement dans notre dossier. Nous ne manquerons pas de vous conseiller dans notre entourage.

Thierry Mirguet 
Ingrid Lambotte

Ben en Hettie Vreeken-Janssens

28/02/2018

Hallo allemaal,
Vanmiddag is de overdracht van La Rabouillere goed verlopen.
Dank jullie wel voor het mooie boeket. Verder danken wij jullie, en zeker Isabelle voor de begeleiding van de verkoop.
Het gaat jullie goed.
Vriendelijke groeten van Hettie en Ben

Marc en Joke De Vos

10/02/2018

Dag BLIMmers!

Gisteren, 9 februari, is de akte voor de aankoop van de grond in Wilogne 12 verleden op het kantoor van Notaris De Jaeger in Watervliet, België. Alles is vlot verlopen. Maar wat een mooie verrassing wachtte ons daar! Hartelijk dank voor de prachtige ruiker bloemen, wat een leuke attentie!

Van harte, warme groet, 
Marc en Joke
Namens New Noble House.

Roger en Maria Kempeneers

26/01/2018

Beste heer en mevrouw Kempeneers, 

Om ons te danken mailde u ons deze vrolijke foto. 
Wij wensen u veel geluk met uw kersverse aankoop !

Alle goeds van Eveline & team. 

 

Liliane Klinkenberg

08/12/2017

Madame Belderbos, Monsieur Wanders,

Après avoir remercié oralement, par téléphone, encore un grand merci, ainsi qu'à toute votre équipe, pour le très joli bouquet que Maître Hubin m'a remis après signature de l'acte de vente de la maison de mes parents à Poulseur.
C'est une sympathique et délicate attention qui fait très plaisir!

J'en profite pour vous souhaiter une bonne fin d'année 2017 et une excellente année 2018, avec en priorité une très bonne santé pour tous et toutes!!! 

Liliane Klinkenberg
Comblain-Au-Pont 

Ron Entrop en Maya Hermanides

30/10/2017

Dank voor jullie geduld en begeleiding bij de verkoop van Pahis des Vês.
Hier zie je de foto dat we de akte ondertekenen.
Met veel dank ook voor de schitterende bos bloemen.

Hartelijke groet, 
Ron Entrop en Maya Hermanides

Jan en Antoinette Smit-Groeneveld

26/10/2017

Beste Eveline,

Nog hartelijk dank,ook uw echtgenoot, voor de snelle verkoop en de bloemen,was echt een verrassing.

Fijne dag, vriendelijke groeten, Antoinette Smit

Chris en Marc De Proost

22/10/2017

Beste,

Wij danken u voor de vlotte verkoop van onze woning te Iveldingen èn voor het mooie boeket bloemen bij de notaris.

Bedankt en met vriendelijke groeten,

Chris en Marc De Proost

Mieke en Marcel Mol

12/10/2017

Aan de medewerkers.

Gisteren na het passeren van de koopacte van ons pand in Aisomont werden we verrast met een mooi boeket. Onze hartelijke dank. We zijn zeer tevreden over de manier waarop u ons hebt geholpen bij de verkoop.

Met vriendelijke groet. 

Marcel en Mieke Mol uit Heeze

Igor & Geertrui Wladimiroff

04/10/2017

Beste Sjef en Eveline en Johanna,

Gisteren vond bij notaris de overdacht van ons huis plaats. Het was een mooi moment!

Wij willen jullie van harte bedanken voor het voortreffelijke werk dat jullie van start tot finish voor ons hebben verricht. Niet alleen professioneel maar ook attent en op sympathieke wijze!

Wij zijn zeer tevreden met het hele proces en bovendien met de snelheid waarmee zich kopers meldden die we intussen graag tot onze vriendenkring rekenen. Het kon niet mooier en dit slaat ten slotte ook op het mooie bedrag waarmee de verkoop gesloten werd. Nogmaals zeer bedankt!!

Hartelijke groet,

Igor & Geertrui Wladimiroff

Régine Dewever

14/09/2017

Bonjour Madame Kinczel,

Hier, j'ai signé l'acte d'achat pour le studio au Domaine du Long Pré.

A cette occasion, j'ai reçu un joli bouquet de fleurs. Merci à toute l'équipe.

Bien à vous,

Régine Dewever

Commune de Hamoir - Patrick Lecerf

12/09/2017

Remerciements

Suite au beau succès de notre quatrième édition du Festival Sport Nature de Hamoir, nous tenons vivement à vous remercier pour votre soutien en tant que sponsor. Grâce à celui-ci, nous avons pu mener à bien ce projet et faire de ce week-end une belle fête du sport nature qui a réjoui les nombreux participants et accompagnants. 

Pour l'Office du Tourisme de Hamoir,
P. Lecerf - Président

Inge en Gerrit Van Rompay

11/09/2017

Beste, 

Bedankt voor de vlotte samenwerking en de prachtige bloemen.

Vriendelijke groeten en wie weet tot later,

Inge en Gerrit

Klaus en Maria Van Noord

08/08/2017

Goedemorgen Eveline,

Allereerst hartelijk bedankt voor de prachtige bos bloemen!
Ondanks dat het gisteren toch wat fout gegaan is met het verzenden van de meterstanden waren er bij de notaris totaal geen problemen en is alles goed afgehandeld.
Hierbij stuur ik je de getekende documenten van de meterstanden en het is heel fijn dat je deze ook naar de nutsbedrijven stuurt om eventuele problemen te voorkomen.

Dank voor alle goede zorgen en wij wensen Blim het allerbeste.

Groeten,

Maria en Klaus

Francine Dumont

11/08/2017

Madame Eveline,

Merci pour l’aimable attention qui m’a été réservée à la sortie du bureau notarial.

Cordialement.

Francine Dumont

Jos Wagemans & Victoria Suero

02/08/2017

Bonjour Madame Belderbos,

Permettez moi de vous adresser nos remerciements pour votre délicate attention ce 01/08/2017.

Merci à vous et à tous vos collaborateurs.

Bien à vous.

Jos Wagemans & Victoria Suero

Gerry en Jan Jansen

22/06/2017

Hallo Team van Blim,

Bedankt voor de snelle verkoop van onze woning en correcte manier van werken. Tevens bedankt voor de mooie bloemen, een mooi gebaar.

Vriendelijke groeten

Gerry en Jan Jansen

Louis Claes & Denise Stroobants

06/06/2017

Mijnheer Wanders en Medewerkers,

Hartelijk dank voor de goede afloop van de verkoop van ons chalet in Sy.

Speciale dank voor het bloemenboeket dat wij bij de notaris in St. Servais van U mochten ontvangen.

Vriendelijke groeten,

Claes Louis/Stroobants Denise

Rita Buyse

30/03/2017

Hallo,

We willen jullie nog eens hartelijk danken voor de vlotte afhandeling van de aankoop. We zijn gisteren nog eens langs geweest en het is er gewoon prachtig, we zijn zeker dat we daar nog veel mooie uren zullen doorbrengen samen met onze kinderen en kleinkinderen, die er ook al heel erg naar uitkijken om de omgeving te kunnen ontdekken.

Alvast bedankt (ook voor de mooie bloemen),

kind regards,
vriendelijke groeten / bien à vous,

Rita Buyse

Dirk Bracke & Bea De Ridder

16/02/2017

Bedankt ! 

Hallo,

Bij deze willen wij jullie bedanken voor de goede afhandeling ivm de aankoop van het huis te Vencimont.

Ook bedankt voor de leuke attentie (bloemen) die we daar bij onze notaris van jullie mochten ontvangen.

 Bij deze zou ik wél nog eens willen vragen of jullie zeker de tellerstanden van de elektriciteit & het water genoteerd ter plaatse met ons erbij & Isabelle, naar de bevoegde diensten zouden willen doorsturen zodanig dat wij op dit vlak verder geen problemen krijgen in de toekomst...

Alvast bedankt!

Mvg.,
Bracke Dirk
De Ridder Bea

 

Anton en Janny Van Padua

16/02/2017

Reviews. 

Beste Blim

Wat hebben reacties en reviews  voor zin als ze alleen geselecteerd  worden op positief zijn .
Onze ervaring met Blim is voor ons niet prettig verlopen.
We hebben de bloemen dan ook geweigerd en zijn blij dat we met de kopers wel goed contact hebben gehad en nog steeds hebben. Voor ons is het zeker een tegenvaller.!!!!

Met vriendelijke groet,
Anton en Janny van Padua

(red: verkopers van het huis in Vencimont)

Huub en Sonja Tindemans

12/02/2017

Beste Evelien en Sjef,

De overdracht is op 10 februari prima verlopen.

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie professionele inzet en de perfecte wijze waarop de hele verkoop is begeleid.

En natuurlijk ook bedankt voor de prachtige bloemen die van de afsluiting van de verkoop een waar feestje hebben gemaakt!

We gaan graag weer gebruik maken van jullie diensten als er weer iets gekocht of verkocht moet worden!

Huub & Sonja

Frederic Delvaulx

08/02/2017

Goede avond Eveline,

Allereerst nogmaals dank voor de prachtige bloemen.

Zoals gisteren reeds doorgegeven zal ik morgen vroeg bij jullie langskomen om de sleutels op te pikken.

Zou je ons ook de coördinaten van de jullie chauffagiste, die het sanitair en de verwarming heeft stopgezet, kunnen doormailen? Ik veronderstel dat hij ook de schoorstenen kan schoonmaken?

Alvast dank en tot morgen.

Met vriendelijke groeten,

Frederic

Laurence Hogge

28/12/2016

Bonjour Madame Ramos,

Avec un peu de retard, nous voulions vous remercier pour vos services (communication avec les anciens propriétaires qui ne parlaient pas français) et votre bouquet de fleur reçu chez le notaire.

Bonnes fêtes de fin d'année à vous et aux autres collègues de l'agence!

Bien à vous,

Laurence Hogge

Gian Piero Merli

11/12/2016

BRAVO ! 

Bonjour Madame, Monsieur,

Nous tenons à remercier Blim.be pour la manière professionnelle dans la gestion de la vente de notre maison sis rue de Liege, 46 à 4180 Hamoir, et un spécial BRAVO à Madame Roy en la matière.

Cordialement,
GP Merli  

Gertjan en Sandra Lagerwerf-Stoop

04/12/2016

Beste heer Wanders en mevrouw Belderbos,

Hierbij willen we u en uw kantoor bedanken voor de prettige samenwerking en medewerking bij de verkoop van ons huis in Tellin.
De overdracht afgelopen vrijdag is vlot verlopen en we waren zeer verrast door de bloemen die uw kantoor verzorgd heeft.
We willen u daarvoor hartelijk bedanken.
We hebben de laatste zaken zoals de gastank en douchekop direct met de koper verrekend.
Nogmaals hartelijk bedankt en we wensen u alvast fijne feestdagen toe.

Met vriendelijke groeten
Gertjan en Sandra Lagerwerf-Stoop

Henk en Elly Harders-Zandstra

16/11/2016

Lieve mevrouw Belderbos,
Onze herinnering aan Uw kantoor is een van de beste kan ik U verzekeren!
Nooit ongeduldig , of: Wat dom, dat je dat niet weet.
Ieder zijn vak is mijn slogan en dat vak verstaat u met zijn allen op uw kantoor en dan ook nog Nancy erbij, subliem!

Françoise Parent

08/11/2016

Clermont, le 08/11/2016 

Cette petite carte pour vous remercier pour votre collaboration et votre joli bouquet de fleurs ! Sachez que cela m'a fait un tout grand plaisir. Je vous souhaite bonne continuation dans vos activités. 
Bien à vous, 

Françoise PARENT (maison Soumoy)

Alixe Wargé

31/10/2016

Madame Belderbos,

Nous n'avions pas encore de connection internet...

Quel pur plaisir de recevoir un bouquet de fleurs de votre part, cette attention m'a vraiment émue et rendu notre arrivée chez nous si agréable.

Je vous remercie pour tout ce que vous avez fait. Au passage dans les environs, n'hésitez surtout pas et arrêtez vous.

Je vous remercie 

Wargé alixe

Steven Wullaert

18/10/2016

Goede morgen Eveline,

Graag hadden we u willen bedanken voor de bloemen die we van jullie hebben ontvangen bij de ondertekening van de akte van het huis in Trou de Bra.

Was een fijne en onverwachte attentie J

Met vriendelijke groeten,

Steven

Martine Van Laethem-Tacq

14/09/2015

Bonjour,

Nous voulons vous remercier pour le magnifique bouquet de fleurs que vous nous avez offert à l'occasion de la signature de l'acte de la vente de la maison de Brume à Trois-Ponts ce vendredi 11 septembre.
Merci aussi de nous avoir aidé a acquérir cette superbe maison.
Nous vous souhaitons beaucoup de succès et de joie dans votre travail.
Une très bonne semaine.

Bien à vous.

Martine et Didier Van Laethem-Tacq

Florence Lefevre

25/03/2010

bonjour monsieur !

Je voulais tout d'abord vous remercier pour les fleurs. Je voulais aussi savoir si vous désirez que je laisse les affiches pendant un petit temps ou si je pouvais les retirer...:-)

Nelly Gonay & Mark van Damme

28/11/2008

Madame Roy, Madame Belderbos,

Merci pour la délicate attention d'hier, chez le notaire Bouveroux.
Tout c'est bien déroulé et les fleurs sont magnifiques.

Merci beaucoup à vous

Nelly Gonay & Mark Van Damme

Raf Van den Noortgate

06/04/2009

Mevrouw, mijnheer,

Hartelijk dank voor de aangeboden bloemen ter gelegenheid van de aankoop van de grond te Malmedy-Longfaye.
Het was een fijne verrassing.

Met vriendelijke groeten,

Fam. Van den Noortgate-Zottegem

Dany et Fabienne Bruyère

07/11/2005

Je tenais à féliciter toute l'agence pour le travail que vous faites, nous avons grâce à vous vendu notre maison en 10 jours, nous avons de suite retrouver quelque chose toujours grâce à vous. Vous nous avez conseillé depuis le début de notre rencontre jusqu'au passage des actes. Lorsque nous avions besoin d'un renseignement, vous étiez toujours là pour nous répondre et toujours correctement et poliment alors que vous aviez beaucoup de travail.

Encore un grand merci, et continuez sur votre lancé.

Danay et Fabienne Bruyère comblain-la-tour.

Mme Clerinx P.

07/07/2009

achat immeuble La Gleize

Un grand merci pour votre magnifique bouquet !

Mme CLERINX P.

Véronique Poncin

13/11/2009

Bonjour,

Je voudrais remercier tout l'équipe de chez Blim.be pour leur gentillesse et leur compétence qui ont fait que la vente de notre bien situè au 25 c rue du pont à 4180 Hamoir s'est très bien passé. Et puis je voudrais aussi vous remercier pour votre très beau bouquet de fleurs.

Bien à vous

Poncin Véronique et Vanden Eynde Stéphan

Eliane Pauwels

07/07/2009

Dag lieve Eveline,

Hartelijk dank voor de leuke verrassing die U ons bezorgd hebt : een prachtigboeket dat we via notaris Sproten mochten ontvangen. Het was wereklijk een heel aangename verrassing. Het was ook prettig om met U te kunnen samenwerken. Vandaag is alles getekend en daarmee alles achter de rug. Ook de contacten met de verkopers waren hartelijk.

Hartelijke groeten,

Eliane

Dieter Mertens

07/07/2009

Chère Madame Belderbos,
Cher Monsieur Wanders,

Nous venons de passer ce jour auprès de notre notaire afin de conclure la vente de la dernière parcelle à Madame Pauwels.
Par le présent, ma soeur et moi-même tenons à vous remercier chaleureusement ainsi que toute votre équipe pour le bon déroulement de la vente des parcelles situés á Wirtzfeld, Auf'm Neuhof.

Nous avons apprécié votre dynamisme, votre expérience, la connaissance du dossier et les contacts professionnels dont vous avez fait preuve.
Nous ne manquerons pas de recommander votre agence.

Nous vous souhaitons encore plein succès et vous remerciant pour toute votre bonne collaboration.

Nicole et Dieter Mertens-Bertrand 

Eric Pilmeyer

06/01/2009

Madame Roy,

ce petit mail pour vous remercier de la délicate attention que votre société a eu vis à vis de nous. Le bouquet a ravi notre soeur. Nous vous remercions de votre disponibilité lors de ce dossier.

Nous vous souhaitons une bonne et heureuse année 2009.

Salutations,

Eric Pilmeyer

Marie Noël

12/05/2005

Madame,

En réponse à votre lettre, je ne peux que vous répondre de façon positive, j'ai été ravie que vous, Véronique, vous soyez occupé de la vente de mon immeuble, vente qui a été réalisé rapidement, sans mauvaise surprise. Aussi si je devais refaire cette vente je m'adresserai encore à votre agence, avec assurance que ce soit à nouveau vous qui soyez mon contact. Aussi comme je vous l'avais demandé avant le déménagement qui s'est déroulé un peu à la hâte, votre visite dans ma nouvelle maison me ferait vraiment plaisir.

N'hésitez pas à me contacter, à bientôt, j'espère.

NOEL Marie - Baisy-Thy

Carmen Solheid

05/04/2009

Madame,

Par ce mail je tiens á remercier le bureau BLIM pour le superbe bouquet de fleurs reçu à l'occasion de l'acte de vente de mon terrain à Longfaye.
Puis-je vous demander de transmettre également mes remerciements á Monsieur Wanders?

Avec mes meilleures salutations,

Carmen Denis-Solheid

Jan en Cora Hoogendoorn

20/06/2010

Geachte mevrouw Belderbos,

De overdracht van afgelopen 17 juni bij notaris Paul Kremers was een ontspannen en zeer plezierige bijeenkomst. Verheugd waren wij van een prachtig boeket met warme felicitaties te mogen ontvangen en wij danken u hier hartelijk voor. Wij kijken terug op een plezierige en gedegen bemiddeling uwerzijds en zijn u hier dan ook zeer erkentelijk voor.
Wij zijn al volop met de verhuizing bezig en eveneens hebben wij al enige nachten in Cetturu doorgebracht. De eerste van de volgende maand hopen wij ons daar definitief te kunnen vestigen.
Nogmaals hartelijk dank voor de plezierige samenwerking.

Met vriendelijke groet,

C. en J. Hoogendoorn

Stéphanie et Roberto Margiotta

04/10/2008

Notre jour de chance a été celui où nous avons découvert cette belle maison à Lixhe...mais cela n'aurait pas été le même plaisir sans votre collaboration ! Un tout grand merci à l'équipe de blim.be ! Et pour les fleurs...

Nous réalisons notre rêve et vous y avez contribuer.

Stéphanie et Roberto Margiotta

Philippe Dernier

09/11/2012

Un tout grand merci pour la gentilles de votre attention. Les fleurs sont magnifiques.

Bonne après-midi et à bientôt :-)

Philippe Dernier

Lode Ecran

13/11/2012

Dag Mevrouw Belderbos en Mijnheer Wanders,

Hartelijk dank voor de mooie ruiker bloemen die we net bij de notaris mochten ontvangen. Dat deed ons veel plezier en we hebben dit bij orige aankopen ook nog nooit mogen meemaken ! We wensen jullie nog veel succes met jullie zaak en mogelijk ontmoeten we elkaar later nog.

Vriendelijke groeten,

Lode Ecran

Anne Leroy et Rémi Galand

28/02/2012

Bonjour,

Nous voudrions vous remercier (avec un peu de retard) pour le beau bouquet que nous avons reçu lors de la signature des actes et également vous remercier pour votre travail. Nous sommes à présent bien installés dans notre nouvelle maison.

Avec nos meilleurs sentiments,

Anne Leroy et Rémi Galand

Kris De Smedt

14/10/2008

Beste blim-medewerkers,

Wij kochten via jullie een schitterend huis (Rue des ècoles, Comblain-la-tour) en de akte werd vorige week ondertekend. Hartelijk bedankt voor de mooie bloemen die jullie bezorgden...Hopelijk eens tot in Comblain,

Vele groetjes,

Kris & Katleen De Smedt-Lansu - Antwerpen.

Chris van Iersel

17/12/2009

Aan Eveline Belderbos.

Graag willen wij jullie bedanken voor de bemiddeling bij de verkoop van AISOMONT 64, gisteren waren we bij de notaris waar eveneens alles goed is verlopen, jullie bloemen attentie werd zeer gewaardeerd waarvoor eveneens dank.
groet en wellicht tot ziens, natuurlijk ook mooie kerstdagen en alle goeds voor 2010.

lianne en chris van iersel

Lydia et Robert Meunier

28/02/2008

Madame, Monsieur,

Ce matin la vente de notre maison à M et Mme van der Kloot s'est très bien déroulé en même temps que les explications du fonctionnement de la maison et la remise des clés.

Nous vous remercions pour vos bons soins de même que pour le magnifique bouquet offert.

Bonne continuation.

Lydia et Robert Meunier

Maguerite et Philippe Ninane

18/12/2009

Je voulais remercier l'agence Blim pour les fleurs offertes lors de l'achat de la maison d'Oneux.

Marguerite et Philippe Ninane

Margreeth Meerdink-Kortekaas

05/01/2013

Dag Eveline,

Nu de overdracht heeft plaatsgevonden en het geld op mijn rekening staat (wat wel even duurde door de kerst- en oud-en-nieuw drukte bij de banken) wil ik jullie bedanken voor jullie werk en de wijze waarop jullie dat doen.
Ik beschouw het als een enorm geluk dat ik met de verkoop van mijn huis in de Ardennen bij jullie ben terechtgekomen.
Ik bewonder jullie professionaliteit. Werkelijk in iedere fase van het traject zijn jullie voortreffelijk geweest.
Jullie deskundigheid, betrouwbaarheid, stiptheid, inzet en openheid zijn voor mij een enorme steun geweest tijdens het afscheid nemen van een dierbaar huis.
Ook in een niet gemakkelijke economische periode is het jullie gelukt een goede koper te vinden.

Het ga jullie goed, veel dank,

Margreeth Meerdink-Kortekaas

Marie-Louise Reynders

21/02/2013

Madame,

Bien le bonjour. Tout c'est bien passé hier chez le Notaire Amory. Tout le monde était là, même ma belle-soeur qui était vraiment pas bien et qui sera certainement hopitalisé aujourd'hui, elle a demandé à son médecin d'attendre pour pouvoir aller signer les documents.
Merci pour les fleurs, cela m'a sincérement touché.

Bonne journée et meilleures salutations.

Madame REYNDERS

Louis Reynders

22/02/2013

Madame ROY,

Les actes ont été signés le 20 février 2012; tout c'est bien passé.
Nous avons donc rencontré ce sympathique acquéreur qui nous en sommes persuadés remettra la maison en valeur.
Je tenais à vous remercier personnellement pour votre patience dans ce dossier qui a traîné, à notre corps défendant, compte tenu des circonstances...
Enfin, merci pour votre gentille attention; un bouquet a été remis à l'acquéreur, l'autre à ma soeur Marie-Louise.

Je voulais, Madame ROY, vous remercier et vous souhaiter beaucoup de succès pour l'avenir.

Bien à vous.

Louis REYNDERS.

Katleen en Danny Verwulgen

19/02/2013

Bedankt Eveline & de hele ploeg !
Beste Blim makelaar,

Graag willen we jullie bedanken voor de vlotte samenwerking bij de ankoop van ons buitenverblijfje ! Als afsluiter kregen we ook nog een mooi boekt bloemen bij de notaris van jullie ! Dat was een aangename verrassing... !

Hartelijk dank voor alles!

Danny, Katleen & Floyd

Wim Vanderwaeren

30/04/2013

hallo Eveline,

bedankt voor de fijne samenwerking, zeker een aanrader voor de toekomst.
ook bedankt voor de mooie bloemen, wat we zeker niet verwacht hadden.
alles is goed verlopen !!!
nogmaals bedankt.

mvg

Samy & Franck

Véronique Zinnen

17/05/2013

Bonjour,

Tout c'est très bien passé hier lors de la signature des actes ! Un tout grand merci pour les fleurs ! J'en profite, au nom de ma fille, pour vous remercier vous et votre agence, pour votre professionnalisme et votre efficacité dans la vente de notre maison.

Bien cordialement,

Véronique Zinnen

Claude et Arlette Defosse

22/06/2013

Bonjour à toute l'équipe,

Nous tenons á vous remercier chaleureusement pour le geste très sympathique des bouquets de fleurs lors de la passation de l'acte de vente. Nous l'avons particulièrement apprécié en ces circonstances malgré tout marqués d'émotion pour les vendeurs et les acheteurs. Nous remercions également l'équipe pour son travail et sa diplomatie dans les négociations.

Avec notre meilleur bonjour.

Claude et Arlette DEFOSSE

Philippe van Craen

28/06/2013

Geachte Blim-medewerkers,

Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor de prachtige bloemen. Dit heeft me veel plezier gedaan. Vervolgens wil ik jullie feliciteren voor de fantstische job die jullie uitvoeren. Jullie zijn een geweldig bedrijf en jullie werk wordt echt op een professionele manier uitgevoerd, waarvoor onze dank. Wij wnesne jullie allemaal nog veel succes !!!

mvg Lut Goens - Philippe Van Craen

Patrick Brüll

26/11/2013

Chère Véronique, ainsi que toute l'équipe de Blim,

Un tout grand merci pour ce bouquet de fleurs reçu hier chez le notaire. Voilà une délicate attention, et un acte posé qui montre à quel point votre compétence professionnelle s'accompli dans un esprit juste et humain. Je la savais déjà....mais cela se vérifie à chaque mail délicat, à chaque coup de fil, et maintenant, meme après la tâche pourtant terminée.

Merci encore. Patrick Brüll

Marc Truyers

17/12/2013

Dag Eveline,

Bedankt voor het mooie boeket bloemen vandaag, symbool van de mooie koop/verkoop tussen ons en de heer en mevrouw Diericx. Vooral heel hartelijk dank voor jullie aanpak en bemiddeling, die tot dit resultaat geleid hebben !

Vriendelijke groeten,

Liesbeth en Marc

Hans Servaas

29/07/2014

Beste Eveline en Sjef,

Bedankt voor jullie perfecte job aangaande de boerderij verkoop te Ondenval. Begin 2014 besloten wij onze boerderij, die meer dan 40 jaar ons rust- en ontspan-verblijf was te verkopen. Wij zochten bewust een makelaar die ons begreep. Het ging ons namelijk niet om de snelle dollar maar om een zorgvuldig traject met zorg voor de omgeving, de gemeente en de buren. Wij als, voornamelijk, Nederlandstaligen kwamen, via en korte zoektocht al snel bij Blim uit. Vanaf het eerste telefoontje tot en met de afsluiting bleek de samenwerking perfect. Zelfs deels lastige issues als vergunningen, grensbepaling en (kleine) legale issues ging men niet uit de weg. Sterker nog, ze namen het voortouw ! Dit resulteerde in een verkoop en overdracht binnen enkele weken. En dit alles volkomen volgens verwachting en afspraken.

Blim van harte bedankt ! Wellicht tot schrijvens, ziens ?

Groeten Hans

Jan Voskamp

29/07/2014

Beste Blimmers (Sjef Wanders, Eveline Belderbos, maar ook de werkers achter de schermen),

Ik wil jullie bedanken voor alle activiteiten bij de verkoop van onze fermette in de Oost-Kantons. Gisteren is de overdracht prima verlopen. Ik moet niet te emotioneel worden, maar ik moet er wel bij vermelden dat de verkoop mij heel erg aan het hart gaat, 42 jaar voor ons een zeer mooie plek. Maar als 70plusser ging het onderhoud mij tevel energie kosten. Jullie sterke punten zijn de brede inzet en de vele contacten. Zowel op het gebied van bouwtechnische zaken, kadastrale specten en vooral met de contacten in het Frans als Nederlands hebben jullie een flink aantal problemen voor mij opgelost. Als Nderlander met een fermette in het Duits en Franstalig gebied zou ik niet geweten hebben hoe de fermete verkocht had moeten worden zonder jullie taalkundige kennis. Vooral voor mij was het zeer prettig gewoon in het Nederlands met jullie te kunnen overleggen. Goede wijn behoeft geen krans, maar niets zeggen is ook niet goed. Dus wil ik nog toevoegen dat jullie vriendelijkheid en veelzijdigheid samen met toch kleinschaligheid op mij een zeer betrouwbare indruk heeft gemaakt.

Met veel vriendelijke groeten,

Jan Voskamp.

24/07/2014

Beste Blimmers,

Maandag a.s. is de overdracht van het huis in Ondenval. Ik heb het idee jullie volgende week nog een iets uitgebreidere bedank mail voor de bemiddeling te sturen. Ik deed vandaag ook eeen poging om bij pattiserie M. Pirotte (bij jullie om de hoek) een taart te bestellen met aflevering dinsdag a.s. Misschien ligt het aan mijn gebrekkig frans of aan de beperkte service van Pirotte, mar ik had geen succes. Ze zei zoeits van geen bezorging aan huis. We gaan morgen voor de laatste keer een lang weekend naar Ondenval en hopen dan dat maandagmiddag de overdracht in Stavelot goed verloopt. Daarna kom ik nog op de zaak terug.

Vriendelijke groeten,

Jan Voskamp - rue St Donat 45, 4950 Waimes

Gerrit en Els Treffers

25/09/2014

Beste Eveline,

Nogmaals hartelijk dank voor de fijne samenwerking tijdens de verkoop van ons huis. Een compliment voor jullie kantoor waar alles perfect voor ons werd geregeld, tot aan de notaris toe. De vertaling daar waar nodig wa, ondersteuning en hulp, met de kopers. De afsluiting van de samenwerking was met een mooi boekt bloemen, ook daarvoor nogmaals onze hartelijke dank. Heel veel succes toegewenst voor u en uw collega's.

Hartelijke groeten,

Gerrit en Els Treffers

Nico Persoon

14/11/2014

Geachte Mevrouw Belderbos,

Bij notaris Kremers in Luik is alles vlot verlopen en de verkoopakte werd ondertekend. De formulieren voor water en electriciteit heb ik daar afgeleverd. Komende woensdag zal het geld op mijn rekening staan. Ook heb ik begrepen dat de notaris het commissieloon rechtstreeks met U afhandelt. In ieder geval erg bedankt voor uw bemiddeling en de duidelijke berichten. Ook bedankt voor het mooie boeket bloemen. Ik was er door verrast en mijn echtgenote was er erg blij mee.

Met vriendelijke groeten

Nico Persoon

Gacy Driessens

19/12/2014

Beste Evelyne,

Ik wilde jullie hartelijk bedanken voor het prachtige boeket dat ik vanmorgen namens BLIM ontving bij de ondertekening van de akte bij de notaris ! Wat een leuke verrassing ! Nogmaals dank voor de goede & professionel samenwerking.

Met vriendelijke groeten,

Gracy Driessens

Daniel Rejek

23/12/2014

Beste,

Graag wil ik het hele Blim-team bedanken voor de vlotte en correcte afhandeling van ons dossier. Na de ondertekening van de akte gisteren 22 december bij notaris Lecomte werden we verrast met bloemen. Hartelijke dank hiervoor. Voor het hele team : Prettige kerst en een fijne eindejaar !

Met vriendelijke groeten,

Daniel Rejek

Bernie Verspauwen

09/06/2015

Beste Isabelle,

Een paar uur geleden heb ik de officiële verkoopovereenkomst getekend van mijn toekomstige huisje in Duitsland ! Excuses dat u de moeite voor niets na, mar - zeker gezien het schril contract met andere makelaars die ik ontmoette op mijn pad - wel bedankt, en complimenten dat u de moeite nam !

Vriendelijke groeten,

Bernie

Carl en Gerja Bosboom

14/06/2015

Dag Eveline en Sjef,
Afgelopen vrijdag is alles goed verlopen. Wel heel erg emotioneel. Kopers zijn erg gelukkig met het huis, iets wat voor ons ook een goed gevoel geeft. Dank voor de mooie bloemen en de ondersteuning in het afgelopen jaar. Veel succes en gezondheid toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Carl en Gerja Bosboom

Paul en Myriam Mermans

09/07/2015

Geachte,

Bij deze wensen wij u van harte te bedanken voor de mooie ruiker bloemen die wij van u mochten ontvangen naar aanleiding van onze aankoop te Lierneux. Tevens willen wij u bedanken voor de professionele afhandeling van dit dossier en de prettige samenwerking. Wij zullen niet nalaten uw kantoor aan te raden bij vrienden en familie indien zij op zoek gaan naar een nieuwe woning, bouwgrond of dergelijke in de regio.

Met vriendelijke groeten,

Paul en Myriam Mermans-Speeckaert

Ingrid Baisier

16/12/2015

Beste Meneer Wanders,

Van harte dank om je betrouwbare, degelijke begeleiding in mijn aankoopproces. Dank je omdat ik altijd op jou kon rekenen wanneer ik erom vroeg, zelfs op momenten dat ik mijn eigen spoor bleef gaan. Je bleef open om me toch bij te staan.

Voor deze mooie menselijke dienst-betrouwbaarheid wil ik je danken met een warme welgemeende hartegoet,

Ingrid

Wim en Sien Franken

17/12/2015

Beste Eveline en Sjef,

Via deze weg wil ik U van harte danken voor de mooie bos bloemen. We hebben nog een leuke namiddag gehad met de nieuwe eigenaars van Route de Liège 1 te Vieuxville. Bedankt voor de snelle verkoop !

Met vriendelijke groeten,

Sien Devogel- Wim Franken

Laurentine Lincé

17/12/2015

Bonjour Madame BELDERBOS,

Extrêment touchés par votre geste, nous vous remercions pour les ravissantes fleurs que nous venons de recevoir. Nous souhaitons exprimer toute notre reconnaissance pour votre générosité et votre gentillesse.

Nous vous adressons un bouquet de remerciements et vous souhaitons de très agréables fêtes de fin d'année.

Bonne journée,

Bien à vous,

Bureau Brandt sprl.

Cécile Ghesquière

21/12/2015

Bonjour,

Un petit message pour vous remercier pour le travail très professionnel effectué durant la mise en vente de ma maison. Et aussi pour le beau bouquet de fleurs reçu à l'occasion de la signature :-). Bonne fin de journé et de bonnes fêtes de fin d'année à toute l'équipe.

Bien à vous,

Cécile Ghesquière

M et Mme Blum-Belboom

24/12/2015

Mme Roy,

Un tout grand merci pour votre excellent travail.

Mr et Mme Blum-Belboom. (message écrit sur un post-it collé sur un Wonderbox, Plaisirs en duo)

Betty Beckers-Doll

09/07/2014

Goeiemorgen Blim,


Hé wat een verrassing. Bedankt voor die mooie dikke boeket bloemen, daar hadden wij ons niet aan verwacht. Mooi! Bedankt voor de samenwerking met de verkoop van onze woning.

Gr,

Beckers Doll Betty

Gerard Van Loenen

09/07/2015

Hallo Sjef en Eveline,

Het was een grote verrassing toen vanmorgen na de ondertekening van de koopakte notaris Szabo met een bos bloemen kwam aanzetten die jullie aan koper en verkoper hebben aangeboden. Hartelijk dank daarvoor. Ik kijk terug op een plezierig contact met de medewerkers van BLIM. Ik denk dat mijn oude woning de nieuwe eigenaren goed zal bevallen. Volgens mij zijn het daar de mensen voor.

Nogmaals hartelijk dank.

Gerard van Loenen

Johan Uhl

05/11/2014

Beste Eveline,

Nu dat alles afgerond is wil ik jullie nog even bedanken. Verkoop van ons huis is vlot en netjes verlopen, al begreep ik niet altijd hoe e.e.a. in elkaar stat (maar dat ligt aan mij). Nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groet.

John Uhl en Magda Groeneveld

Brigitte et Pascale Martens

24/02/2016

Bonjour Eveline,

Un tout grand merci pour votre disponibilité, vos précieux renseignements ainsi que pour votre conseil de transférer le dossier de maman chez un notaire bilingue. Monsieur Crutzen a été lui aussi d'une grande efficacité. Le compromis a été signé, bien entendu en néerlandais, à La Panne ce mardi.

Bon fin de journée.

Brigitte et Pascale Martens et leur maman.

André Evrard

20/02/2016

Monsieur,

Ce petit mot pour vous faire part de ma profonde satisfaction dont le dossier, repris en exergue, a été traité par Madame Véronique Roy. Tout était parfait, je ne peux que me louer des contacts tant humains qu'administratifs qui se sont établis dans le déroulement de cette affaire. Cette façon de travailler a d'ailleurs été unanimement reconnue et salué par les parties en présence lors de la signature des actes à Lessines. Le lendemain Maître Poncelet, mon notaire, a même pris la peine de contacter Madame Roy pour la féliciter. En ce qui me concerne, je ne doute pas que vous lui ferez part de mon écrit, ce grand professionnalisme ne pouvant que rejaillir sur le renon de votre société.

En vous remerciant, je vous prie d'agrér Monsieur l'expression de mes sentiments les meilleurs.

André Evrard, Saint-Nicolas  

Alie Nijdam

31/03/2016

Goedemorgen Eveline en Isabelle,

Gisteren is de acte gepasseerd en kan voor mij de hele zaak m.b.t DLP worden afgesloten. Daar ben ik erg blij om en jullie bijzonder dankbaar.
Een leuke herinnering staat nu bij mij in de kamer. Ik kan nog zeker 1 of 2 weken aan jullie denken vanwege het mooie boeket bloemen.

Hartelijk dank daarvoor. Het zijn trouwens erg leuke mensen die het huis hebben gekocht en ik hoop dat ze er veel plezier van mogen hebben.

Hartelijke groet Alie van der Ham-Nijdam

Veerle De Rijbel

13/03/2016

Beste Sjef en Eveline,

Marcel en ik zouden jullie heel hard willen bedanken voor jullie professionaliteit en de manier waarop jullie de verkoop van de camping aangepakt hebben. Van in het begin geloofde Sjef er in dat hij de camping kon verkopen en dat is hem gelukkig ook snel gelukt. Zonder jullie was ons dit niet gelukt.
Wij zijn opgelucht en blij dat wij het hoofdstuk 'camping' nu kunnen afsluiten en ons meer kunnen focussen op onze andere activiteiten, in combinatie met meer quality time voor ons gezin.

Wij wensen jullie het allerbeste en nog veel succes met alles !

Met vrindelijke groet,

Veerle en Marcel

Gerard van der Aa - Martin Pol

13/03/2016

Beste Eveline,

Afgelopen vrijdag zijn wij bij notaris Kremers in Luik geweest voor de verkoopakte van ons (voormalig) huis in Gouvy. Wij sluiten dit hoofdstuk nu af.
Hulde aan jullie team voor de bemiddeling. Bedankt voor jullie hulp en het bloemetje. Groet aan Sjef.

Merci.

G. van der Aa
Martin Pol

Ger De Hoogh

04/04/2016

Mevrouw Belderbos,

Wij zijn sinds 11 maart eigenaar van Rue de l'arbouchet 8 in Steinbach. Het heeft allemaal lang geduurd voor de financiering rond was maar het is gelukt.
Hoewel u niet onze vertegenwoordigster was willen mijn vrouw en ik u toch bedanken voor de bemiddeling.
Mijn vrouw was erg in haar nopjes met de mooie ruiker bloemen en deze dient nu als norm voor mij natuurlijk.

groet

Ger de Hoogh

Ruud en Sylvia Hanselaar

06/04/2016

ENORM BEDANKT !!!!

Halllo Eveline en Sjef,

Het is jullie gelukt om alles in Commanster te verkopen en voor een goede prijs! Wij zijn zo gelukkig dat we het avontuur nu kunnen afsluiten en van ons nieuwe leven in Hunsel te kunnen gaan genieten. Heel erg bedankt, ook voor het mooie boeket! De deur staat altijd open in ons nieuwe huis.

Lieve groeten,

Sylvia en Ruud

Johan Christiaens

06/04/2016

Beste mevr. Belderbos,

We danken u en uw kantoor alvast voor deze bemiddeling en verkoop !
Van bij aanvang hadden we al een goed gevoel in uw immokantoor en jullie hebben dit met de verkoop van onze beide woningen in Beffe zeker bevestigd.

mvg, Fam. Christiaens-Debbaut

Lut Bollen en Jos Wouters

31/05/2016

Beste,

Dank voor het prachtige boeketje bloemen dat wij van jullie mochten ontvangen. Een leuke, aangename verrassing ! Tevens een vraagje : Is het mogelijk om ons de foto's van ons huisje op de Promontoire, foto's die jullie gebruikent op de website, door te sturen. Dat zou voor ons een mooie herinnering zijn.

Met vriendelijke groeten,

Lut Bollen, Jos Wouters.

Red. : Die foto's hebben we natuurlijk doorgemaild.

© Blim.be, realisatie door: Inconel B.V.