De énige Nederlandse makelaar in Wallonië | +32 (0)4 383 56 59 / +32 (0)4 246 53 04|

Gastenboek

Reviews, testimonials, onze klanten aan het woord.

Uw mening over onze dienstverlening doet er toe !

Wilt u ook een bericht achterlaten, dat kan. Mail uw beoordeling graag naar dit adres

Gerry en Jan Jansen

22/06/2017

Hallo Team van Blim,

Bedankt voor de snelle verkoop van onze woning en correcte manier van werken. Tevens bedankt voor de mooie bloemen, een mooi gebaar.

Vriendelijke groeten

Gerry en Jan Jansen

Gerry en Jan Jansen

Louis Claes & Denise Stroobants

06/06/2017

Mijnheer Wanders en Medewerkers,

Hartelijk dank voor de goede afloop van de verkoop van ons chalet in Sy.

Speciale dank voor het bloemenboeket dat wij bij de notaris in St. Servais van U mochten ontvangen.

Vriendelijke groeten,

Claes Louis/Stroobants Denise

Louis Claes & Denise Stroobants

Rita Buyse

30/03/2017

Hallo,

We willen jullie nog eens hartelijk danken voor de vlotte afhandeling van de aankoop. We zijn gisteren nog eens langs geweest en het is er gewoon prachtig, we zijn zeker dat we daar nog veel mooie uren zullen doorbrengen samen met onze kinderen en kleinkinderen, die er ook al heel erg naar uitkijken om de omgeving te kunnen ontdekken.

Alvast bedankt (ook voor de mooie bloemen),

kind regards,
vriendelijke groeten / bien à vous,

Rita Buyse

Rita Buyse

Dirk Bracke & Bea De Ridder

16/02/2017

Bedankt ! 

Hallo,

Bij deze willen wij jullie bedanken voor de goede afhandeling ivm de aankoop van het huis te Vencimont.

Ook bedankt voor de leuke attentie (bloemen) die we daar bij onze notaris van jullie mochten ontvangen.

 Bij deze zou ik wél nog eens willen vragen of jullie zeker de tellerstanden van de elektriciteit & het water genoteerd ter plaatse met ons erbij & Isabelle, naar de bevoegde diensten zouden willen doorsturen zodanig dat wij op dit vlak verder geen problemen krijgen in de toekomst...

Alvast bedankt!

Mvg.,
Bracke Dirk
De Ridder Bea

 

Dirk Bracke & Bea De Ridder

Anton en Janny Van Padua

16/02/2017

Reviews. 

Beste Blim

Wat hebben reacties en reviews  voor zin als ze alleen geselecteerd  worden op positief zijn .
Onze ervaring met Blim is voor ons niet prettig verlopen.
We hebben de bloemen dan ook geweigerd en zijn blij dat we met de kopers wel goed contact hebben gehad en nog steeds hebben. Voor ons is het zeker een tegenvaller.!!!!

Met vriendelijke groet,
Anton en Janny van Padua

(red: verkopers van het huis in Vencimont)

Anton en Janny Van Padua

Huub en Sonja Tindemans

12/02/2017

Beste Evelien en Sjef,

De overdracht is op 10 februari prima verlopen.

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie professionele inzet en de perfecte wijze waarop de hele verkoop is begeleid.

En natuurlijk ook bedankt voor de prachtige bloemen die van de afsluiting van de verkoop een waar feestje hebben gemaakt!

We gaan graag weer gebruik maken van jullie diensten als er weer iets gekocht of verkocht moet worden!

Huub & Sonja

Huub en Sonja Tindemans

Frederic Delvaulx

08/02/2017

Goede avond Eveline,

Allereerst nogmaals dank voor de prachtige bloemen.

Zoals gisteren reeds doorgegeven zal ik morgen vroeg bij jullie langskomen om de sleutels op te pikken.

Zou je ons ook de coördinaten van de jullie chauffagiste, die het sanitair en de verwarming heeft stopgezet, kunnen doormailen? Ik veronderstel dat hij ook de schoorstenen kan schoonmaken?

Alvast dank en tot morgen.

Met vriendelijke groeten,

Frederic

Frederic Delvaulx

Commune de Hamoir - Patrick Lecerf

12/09/2017

Remerciements

Suite au beau succès de notre quatrième édition du Festival Sport Nature de Hamoir, nous tenons vivement à vous remercier pour votre soutien en tant que sponsor. Grâce à celui-ci, nous avons pu mener à bien ce projet et faire de ce week-end une belle fête du sport nature qui a réjoui les nombreux participants et accompagnants. 

Pour l'Office du Tourisme de Hamoir,
P. Lecerf - Président

Commune de Hamoir - Patrick Lecerf

Régine Dewever

14/09/2017

Bonjour Madame Kinczel,

Hier, j'ai signé l'acte d'achat pour le studio au Domaine du Long Pré.

A cette occasion, j'ai reçu un joli bouquet de fleurs. Merci à toute l'équipe.

Bien à vous,

Régine Dewever

Régine Dewever

Inge en Gerrit Van Rompay

11/09/2017

Beste, 

Bedankt voor de vlotte samenwerking en de prachtige bloemen.

Vriendelijke groeten en wie weet tot later,

Inge en Gerrit

Inge en Gerrit Van Rompay

Francine Dumont

11/08/2017

Madame Eveline,

Merci pour l’aimable attention qui m’a été réservée à la sortie du bureau notarial.

Cordialement.

Francine Dumont

Francine Dumont

Jos Wagemans & Victoria Suero

02/08/2017

Bonjour Madame Belderbos,

Permettez moi de vous adresser nos remerciements pour votre délicate attention ce 01/08/2017.

Merci à vous et à tous vos collaborateurs.

Bien à vous.

Jos Wagemans & Victoria Suero

Jos Wagemans & Victoria Suero

Klaus en Maria Van Noord

08/08/2017

Goedemorgen Eveline,

Allereerst hartelijk bedankt voor de prachtige bos bloemen!
Ondanks dat het gisteren toch wat fout gegaan is met het verzenden van de meterstanden waren er bij de notaris totaal geen problemen en is alles goed afgehandeld.
Hierbij stuur ik je de getekende documenten van de meterstanden en het is heel fijn dat je deze ook naar de nutsbedrijven stuurt om eventuele problemen te voorkomen.

Dank voor alle goede zorgen en wij wensen Blim het allerbeste.

Groeten,

Maria en Klaus

Klaus en Maria Van Noord

Laurence Hogge

28/12/2016

Bonjour Madame Ramos,

Avec un peu de retard, nous voulions vous remercier pour vos services (communication avec les anciens propriétaires qui ne parlaient pas français) et votre bouquet de fleur reçu chez le notaire.

Bonnes fêtes de fin d'année à vous et aux autres collègues de l'agence!

Bien à vous,

Laurence Hogge

Laurence Hogge

Gian Piero Merli

11/12/2016

BRAVO ! 

Bonjour Madame, Monsieur,

Nous tenons à remercier Blim.be pour la manière professionnelle dans la gestion de la vente de notre maison sis rue de Liege, 46 à 4180 Hamoir, et un spécial BRAVO à Madame Roy en la matière.

Cordialement,
GP Merli  

Gian Piero Merli

Gertjan en Sandra Lagerwerf-Stoop

04/12/2016

Beste heer Wanders en mevrouw Belderbos,

Hierbij willen we u en uw kantoor bedanken voor de prettige samenwerking en medewerking bij de verkoop van ons huis in Tellin.
De overdracht afgelopen vrijdag is vlot verlopen en we waren zeer verrast door de bloemen die uw kantoor verzorgd heeft.
We willen u daarvoor hartelijk bedanken.
We hebben de laatste zaken zoals de gastank en douchekop direct met de koper verrekend.
Nogmaals hartelijk bedankt en we wensen u alvast fijne feestdagen toe.

Met vriendelijke groeten
Gertjan en Sandra Lagerwerf-Stoop

Gertjan en Sandra Lagerwerf-Stoop

Henk en Elly Harders-Zandstra

16/11/2016

Lieve mevrouw Belderbos,
Onze herinnering aan Uw kantoor is een van de beste kan ik U verzekeren!
Nooit ongeduldig , of: Wat dom, dat je dat niet weet.
Ieder zijn vak is mijn slogan en dat vak verstaat u met zijn allen op uw kantoor en dan ook nog Nancy erbij, subliem!

Henk en Elly Harders-Zandstra

Françoise Parent

08/11/2016

Clermont, le 08/11/2016 

Cette petite carte pour vous remercier pour votre collaboration et votre joli bouquet de fleurs ! Sachez que cela m'a fait un tout grand plaisir. Je vous souhaite bonne continuation dans vos activités. 
Bien à vous, 

Françoise PARENT (maison Soumoy)

Françoise Parent

Alixe Wargé

31/10/2016

Madame Belderbos,

Nous n'avions pas encore de connection internet...

Quel pur plaisir de recevoir un bouquet de fleurs de votre part, cette attention m'a vraiment émue et rendu notre arrivée chez nous si agréable.

Je vous remercie pour tout ce que vous avez fait. Au passage dans les environs, n'hésitez surtout pas et arrêtez vous.

Je vous remercie 

Wargé alixe

Alixe Wargé

Steven Wullaert

18/10/2016

Goede morgen Eveline,

Graag hadden we u willen bedanken voor de bloemen die we van jullie hebben ontvangen bij de ondertekening van de akte van het huis in Trou de Bra.

Was een fijne en onverwachte attentie J

Met vriendelijke groeten,

Steven

Steven Wullaert

© Blim.be, realisatie door: Inconel B.V.